Home / Acties / Wekelijks gratis kans op € 5 Miljoen + direct kans op € 100.000 + 1e maand gratis

Wekelijks gratis kans op € 5 Miljoen + direct kans op € 100.000 + 1e maand gratis

Kraak de koffer met Postcodeloterij Miljoenenjacht. Dit is een mooie nieuwe actie van de Postcode Loterij. Hierbij maak je wekelijks gratis kan op € 5 Miljoen. Speel de eerste gratis mee met de Postcode Loterij, maak je direct kans op € 100.000,- en ontvang je gegarandeerd € 15,-.

Hoe werkt ‘Kraak de Koffer’?

Deelnemen aan ‘Kraak de Koffer’ is simpel. Je hebt je postcode en een unieke koffercode nodig. Met deze codes kun je meedoen aan de Nationale Postcode Loterij en jouw kans grijpen. Zodra je deelname is bevestigd, krijg je een koffernummer toegewezen. Met dit nummer ontdek je meteen wat de inhoud van jouw koffer is.

Wat kost de Postcode Loterij?

Een standaard PostcodeLot kost € 15,25 per lot, per trekking, waarmee je meedoet aan 14 trekkingen per jaar. In 2024 bedraagt de totale prijzenpot € 435,9 miljoen aan prijzen en cadeaus.

Wil je je kansen verhogen? Kies dan voor ‘Meespelen met Plus’ voor een extra € 2,50 per lot, per trekking, waardoor je totaal op € 17,75 komt. Hiermee maak je bovenop alle reguliere prijzen en cadeaus ook elke maand kans op € 25.000,-, tien jaar lang.

Voor wie nog een stapje verder wil gaan, is er ‘Meespelen met Premium’. Met een extra bijdrage van € 5 per lot, per trekking (€ 20,25 totaal), ding je mee naar alle prijzen van de ‘Plus’ optie én maak je kans op exclusieve premium prijzen zoals luxe auto’s, vakantiehuizen en onvergetelijke wereldreizen.

Goede doelen

Met je deelname aan de Postcode Loterij steun je bijna 150 goede doelen voor mens en natuur. In 2023 brachten de ruim 3 miljoen deelnemers van de Postcode Loterij in 2023 € 349 miljoen bij elkaar voor het goede doel.

Ook gratis kans maken op € 5 Miljoen?

Speel je nog niet mee met de Postcode Loterij en wil je gratis kans maken op € 5 miljoen? Speel dan nu mee en dan maak je direct kans op € 100.000,- en speel je ook nog eens de eerste maand gratis mee.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Loten.nl | Over ons | Contact | Privacy | Disclaimer